Foto:Björkfäll copyright.

Stamtavla för Clumme Celebration at Guestling född 2022 01 15
Ch.Getrilla Fred Astaire Ch.Guestlings Mr Fribble
Ch.April Star´s Rhythms of Rock

Ch. Adorabel Helt Fantastisk
Ch.April Star´s Oh Happy Daisy Ch.Klintagummans Walter

Millgrove´s Michelle
Ch.Watercroft In A Pickle Strathinver Smart Enough (2 CC´s)
Ch.Strathinver Miss Rosemary

Watercroft Hot Love
Strathinver Miss Prim Rose Ch.Kinsridge Top Gun

Ch.Strathinver Red Red Rose

8 veckor gammal

10 veckor gammal

4 månader gammal

6 månader gammal

Dennis ställdes ut 7 gånger i valpklass, på rasspecialen den 28 maj 2022, hans första utställning, blev han tvåa av 3 hanvalpar (han var yngst) han tilldelades ett hederspris och även "Dagens Bästa Svans" av alla deltagare!

På officiella utställningar blev han BIR-valp 5 gånger och BIM-valp 1 gång. På SKKs utställning i Norrköping den 21/8 blev han utplockad bland de 6 främsta i gruppfinalen!

Den 4 mars deltog Dennis, 14 månader gammal, på en inofficiell utställning i Karlstad, domare var Mr.Hugo Quevedo. Han tyckte otroligt mycket om Dennis som vann BIR, BIG, BIS-Junior (över 40 juniorer av alla raser deltog i finalen) och Best in Show-4!

Den 9 april debuterade Dennis i officiell klass på SKKs internationella utställning i Malmö. Han vann cert och BIR! Domare var Pia Lundberg.

Den 7 maj deltog Dennis på Svenska Terrierklubbens utställning i Tånga Hed, Domare var den engelska terrierspecialisten Mr.David winsley. Han tyckte mycket bra om Dennis som förutom cert och BIR blev utplockad i en första gallring i BIS-finalen!