VÄLKOMMEN TILL KENNEL GUESTLING!Mitt namn är Susann Björkfäll, sedan 1981 föder jag upp norfolkterrier med kennelnamnet GUESTLING.

1979 kom den första noffen in i huset, det var Ärtan, Ch.LP.Redriff Sweet Pea,(LP står för lydnadsmeriter i klass 1). Hon var otroligt charmig och hon visade mig att en norfolkterrier hänger med på det mesta. Ärtan tävlade i lydnad, i agility, var vacker på utställningar, jagade möss, (hon tog sin första mus inom en halvtimma, första gången hon var "på landet", blott fyra månader gammal!). Hon hängde med i cykelkorgen, letade kantareller (hon lärde MIG hitta trattkantareller, den hon övade på fick vi av en god vän. Till en början letade Ärtan mest efter frolic, som var den belöning hon fick när hon hittade en liten kantarellbit när vi övade. Första gången vi tränade ute i skogen så blev hon väldigt besviken över att det inte fanns frolic i buskarna, men jag lade om träningen och då var det kantareller hon sökte.)

Åren går, i år är det 38 år sedan jag födde upp min första norfolkkull. 79 Guestling-norfolks har erövrat championtitel.
1996 fick jag mottaga Svenska Terrierklubbens uppfödarmedalj.
2011 blev kennel Guestling tilldelad Hamiltonplaketten av Svenska Kennelklubben.


Är du intresserad av mer information när det gäller valpar, avelshanar,trimning eller information om rasen? Ring,faxa eller skriv!

This page in English

Samtliga foton har copyright!